Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας και NLP σάς προσκαλεί σε δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Γνωριμία με τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 20:00.

Στην εκδήλωση αυτή θα μάθετε τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)πώς λειτουργεί και πώς μπορεί να σάς βοηθήσει ν’ αντιμετωπίσετε καλύτερα οποιοδήποτε ζήτημα σάς απασχολεί αλλά και πώς μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε αυτή τη τεχνική και να την ενσωματώσετε στην καθημερηνότητα ή την εργασία σας.

Θα γνωρίσετε τις διαφορετικές κατηγορίες του NLP, καθώς και τη διαφορά του με την Κλινική Υπνοθεραπεία, ενώ θ’ αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον NLP για να επιλύσετε αποτελεσματικότερα τις καταστάσεις ή τα θέματα που σάς προβληματίζουν.

Θα χαρούμε να σάς έχουμε μαζί μας και να συζητήσουμε τις όποιες απορίες σας!

Ημερομηνία & Ώρα διεξαγωγής: 20:00 – 21:30

Τόπος: Διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας ZOOM

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Κράτηση θέσης
Κλινικός Υπνοθεραπευτής

Ο Ευάγγελος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ιπποκράτειας Διαβίωσης και του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP ξεκίνησε με κλασσικές σπουδές αποφοιτώντας από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στις Ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Southampton Solent. Μετά από μία διαδρομή επαγγελματικής και εκπαιδευτικής καριέρας επέλεξε να κρατήσει ως εφόδια την έως τότε εμπειρία του και να ακολουθήσει τα όνειρά του.

Σπούδασε Ψυχολογία στο University of East London, Κλινική Υπνοθεραπεία στο Κλινικό Ινστιτούτο Υπνοθεραπείας του Surrey του Λονδίνου και είναι Πιστοποιημένος Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής από τα σώματα NCH (National Council of Hypnotherapy), GHR (General Hypnotherapy Register) και GHSC (General Hypnotherapy Standards Council). Ασκεί τη Κλινική Υπνοθεραπεία στην Ελλάδα από το 2014. Επίσης είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Κλινικής Υπνοθεραπείας και NLP. Είναι Past Life Regression Therapist έχοντας εκπαιδευτεί από το παγκοσμίου φήμης ψυχίατρο Brian Weiss, τη Cannon Dolores καθώς και από το Τasso College της Ολλανδίας.

Είναι Heartmath Coach, Δάσκαλος του Ρέικι, Κβαντικός θεραπευτής, θεραπευτής E.F.T. (Emotional Freedom Technique).

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://hypnotherapythessaloniki.gr/poioi-eimaste/dafopoulos-evangelos/