Ορθός τρόπος ζωής και διατροφής

Υπνοθεραπεία:/Ορθός τρόπος ζωής και διατροφής
Ορθός τρόπος ζωής και διατροφής 2023-01-16T14:39:54+02:00

Γνωρίστε τη σχέση διατροφήςυγείας και μακροζωίας. Μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας και την κατάσταση της υγείας σας.

Μέσω κβαντικού αναλυτή γίνεται μία μέτρηση της υγείας του σώματος σας η οποία αναλύεται από τον ο Υπεύθυνο Διατροφολογίας – Ορθού Τρόπου Ζωής & Υγείας της Ιπποκράτειας Διαβίωσης με στόχο να εντοπιστούν τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά αίτια πίσω από τα συμπτώματα που τυχόν παρουσιάζονται, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν και να θεραπευτούν πιο αποτελεσματικά. Παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και προγράμματα διατροφής σε όσους αντιμετωπίζουν θέματα διατήρησης βάρους του σώματός τους ή, απλώς, θέλουν να μάθουν να διατρέφονται σωστότερα και υγιεινότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας


Νίκος Δαφόπουλος – Διατροφολόγος – Σύμβουλος ορθού τρόπου ζωής

Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση, αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης.

Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του Ορθού Τρόπου Ζωής στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.

Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, στο Κτήμα του «Ιπποκράτεια Διαβίωση» στην Άρτα, εφαρμόζει τη βιολογική καλλιέργεια και μελετά την επίδραση που έχουν τα συναισθήματα στην υγεία του ανθρώπου. Είναι θεραπευτής Κβαντικού Συγχρονισμού, Master Reiki, ενώ εξελίσσεται συνεχώς μαθαίνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Από το 2010 συμμετέχει με επιτυχία ως ομιλητής σε βιωματικά σεμινάρια, που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία και την αυτοβελτίωση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.