ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Υπνοθεραπεία:/ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 2018-07-03T12:27:38+00:00
Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP βρίσκεται στις Συκιές Θεσσαλονίκης και λειτουργεί ως παράρτημα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση. Ο στόχος του Κέντρου είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση, πρόληψη και θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών, όπως: κατάθλιψη, φοβίες, άγχος, δερματικές παθήσεις, κρίσεις πανικού, εθισμοί, διακοπή καπνίσματος, τόνωση της αυτοεκτίμησης, υγιή όρια, αγάπη εαυτού, απώλεια βάρους, ανάκληση μνήμης, ενίσχυση της μάθησης, θεραπεία του ευερέθιστου εντέρου, αντιμετώπιση σωματικού πόνου, ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο, διαχείριση της αρτηριακής πίεσης με τον έλεγχο του νου, απαλλαγή από ανθυγιεινές πεποιθήσεις, αντιμετώπιση σεξουαλικών προβλημάτων και πολλά περισσότερα. Με την κλινική υπνοθεραπεία επέρχεται, παράλληλα με την αντιμετώπιση του προβλήματος, και η αλλαγή της παλιάς νοοτροπίας που το προκαλούσε.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία & Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μια ακίνδυνη, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει στη συνειδητή εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Διδάσκεται σε ιατρικές σχολές στο εξωτερικό για να θεραπεύσει ψυχοσωματικά ή ιατρικά προβλήματα, με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, και εφαρμόζεται σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία και κλινικές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο ιδρυτής του Κέντρου, Βαγγέλης Δαφόπουλος, Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Θεραπευτής NLP, έχει αναγνωρισμένες σπουδές και πιστοποίηση από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London (SICH) και είναι μέλος του National Council of Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register (GHR).

Οι πελάτες του Κέντρου αντιμετωπίζονται με σεβασμό, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια, την ηρεμία και την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας γίνονται συχνά αντιληπτά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP λειτουργεί κάτω από την εποπτεία του Ομοιοπαθητικού Στρατιωτικού Ψυχιάτρου Γεώργιου Λουκά.