Υπηρεσιες Κέντρου

Υπνοθεραπεία://Υπηρεσιες Κέντρου
Υπηρεσιες Κέντρου 2020-01-31T22:08:58+02:00
Κλινική Υπνοθεραπεία - Κλινική Υπνωση - NLP

Κλινική Υπνοθεραπεία – Κλινική Υπνωση – NLP

Η Κλινική Υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί την ύπνωση, μια διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας για να θεραπεύσει κάποια σωματική ή ψυχική ασθένεια, ανθυγιεινές πεποιθήσεις και εθιστικές συμπεριφορές.

Η κλινική υπνοθεραπεία είναι μια μέθοδος συμπληρωματικής θεραπείας, όχι εναλλακτικής. Κατά τη διάρκειά της, ο θεραπευτής βοηθάει τον υποβαλλόμενο στην ύπνωση να μπει σε μία κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης αλλά όχι ύπνου, επιτρέποντας έτσι την ανάκληση μνήμης από το υποσυνείδητο.

Ορθός τρόπος ζωής και διατροφής

Μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας και την κατάσταση της υγείας σας. Γνωρίστε τη σχέση διατροφήςυγείας και μακροζωίας.

Θεραπεία μέσω Αναδρομής σε προηγούμενες Ζωές

H αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι η αυτοβιογραφία της αιώνιας ψυχής μας – προσωπικές ιστορίες οι οποίες μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε και για ποιο λόγο έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή. Πρόκειται για μια θεραπευτική τεχνική, με την οποία αποκτάμε πρόσβαση σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών οι οποίες μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε να μάθουμε, για ποιο λόγο επιλέξαμε αυτούς τους γονείς ή αυτή τη χρονική στιγμή για να γεννηθούμε.

Σεμινάρια Εναλλακτικών & Ολιστικών Θεραπειών

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται Βιωματικά Σεμινάρια Ψυχοσωματικής Υγείας, Ομαδικές Βιωματικές Εμπειρίες Χαλάρωσης και Θεραπείας, καθώς και Σεμινάρια NLP στην Άρτα και τη Θεσσαλονίκη, και –κατόπιν συνεννόησης– σε άλλες πόλεις.

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμά μας και να λαμβάνετε μέρος, ενημερώνοντάς μας για τη συμμετοχή σας είτε στο e-mail: info@hypnotherapythessaloniki.gr είτε στο τηλέφωνο: 6931 312 548(Ευάγγελος Δαφόπουλος).

Σεμινάρια Εναλλακτικών & Ολιστικών Θεραπειών
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εναλλακτικές Θεραπείες

Στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας εφαρμόζονται και εναλλακτικές θεραπείες (Βιοσυντονισμός, Ρέικι, Κώδικες του Dr Loyd, Κβαντική Θεραπεία, E.F.T) από έμπειρους και αναγνωρισμένους ενεργειακούς θεραπευτές.

[/fusion_text]