Συνεργάτες

Υπνοθεραπεία://Συνεργάτες
Συνεργάτες 2018-09-20T07:54:24+03:00

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP – Ιπποκράτεια Διαβίωση αποτελεί μία ολιστική πρόταση παροχής υπηρεσιών πρόληψης της υγείας, θεραπείας, ευεξίας και εκπαίδευσης. Για αυτό το λόγο και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι Ιατροί ή Θεραπευτές οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Γεώργιος Δαφόπουλος – Κατ’ οίκον Φυσικοθεραπεία Άρτας

Γιώργος Δαφόπουλος, φυσικοθεραπευτής με πολυετή πείρα τόσο στο φυσικοθεραπευτήριό του όσο και σε κατ’ οίκον περιστατικά, αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κι έκανε την πρακτική του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο και στόχο την προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη, ο Γιώργος έχει εργαστεί εθελοντικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαμένει.

Ασχολείται με τις ενεργειακές θεραπείες για περισσότερο από δέκα χρόνια: είναι Reiki Master και Κβαντικός θεραπευτής, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία και στο νανοβελονισμό. Είναι, επίσης, γνώστης των E.F.T. (Emotional Freedom Techniqueς ή Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης).

Στόχος μου είναι η συνεχής παροχή μιας υψηλής ποιότητας φυσικοθεραπείας η οποία βοηθάει στην βελτίωση της υγείας του ασθενούς όσον το δυνατόν γρηγορότερα, δίνοντας παράλληλα την απαραίτητη προσοχή στις εξατομικευμένες ανάγκες του τρόπου ζωής και υγείας του ασθενή.

Γεώργιος Δαφόπουλος - Κατ

Νίκος Δαφόπουλος – Ιπποκράτεια Διατροφή & Διαβίωση

Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση, αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης. Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.

Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Νίκος Δαφόπουλος - Ιπποκράτεια Διατροφής & Διαβίωση

Γιώργος Λούκας – Ομοιοπαθητικός Στρατιωτικός Ψυχίατρος

Ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική (Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική,Ψυχιατρική Κλινική ΑΧΕΠΑ,Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Δυτικού Τομέα).
Με την ομοιοπαθητική ασχολείται από το 1982. Αρχικά μαθήτευσε δίπλα στον ιατρό Αρίσταρχο Τσαμασλίδη κσι στη συνέχεια παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Έχει, επίσης,  παρακολουθήσει τα  μετεκπαιδευτικά  σεμινάρια του Ινδού ομοιοπαθητικού Rajan Sankaran.
Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  βελονισμού του Ιπποκράτειου Κέντρου Βελονισμού και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φυτοθεραπείας του Διεθνούς Ινστιτούτου Φυτοθεραπείας.

Υπεύθυνος Ιατρός Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας &  NLP

Γιώργος Λουκάς - Γνωστική Ομοιοπαθητική - Υπεύθυνος Ιατρός Κέντρου

Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση

Η Κοιν.Σ.Επ. Ιπποκράτεια Διαβίωση στοχεύει τόσο στη βιώσιμη ανάπτυξη όσο και στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών (εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής αρωγής), οι οποίες προάγουν την ποιότητα ζωής και παρέχουν κοινωνική προστασία σε ομάδες όπως ηλικιωμένους, παιδιά, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση