Δαφόπουλος Ευάγγελος Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Θεραπευτής NLP

Υπνοθεραπεία://Δαφόπουλος Ευάγγελος Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Θεραπευτής NLP
Δαφόπουλος Ευάγγελος Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Θεραπευτής NLP 2018-05-28T10:59:32+00:00

Δαφόπουλος Ευάγγελος – Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Θεραπευτής NLP

Κλινικός Υπνοθεραπευτής Ευάγγελος ΔαφόπουλοςΓεια σας, ονομάζομαι Ευάγγελος Δαφόπουλος. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Southampton Solent. Αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρο μου και παράλληλα χόμπυ μου μέχρι τώρα καθώς κουράστηκα να καταναλώνομαι από το καθημερινά απάνθρωπο περιβάλλον των επιχειρήσεων. Είμαι Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP) από το Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey (http://www.sich.co.uk) από όπου απέκτησα την τεχνική κατάρτιση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ικανότητες για την άσκηση της Κλινικής Ύπνωσης. Στην θεραπεία με αναδρομή σε προηγούμενες ζωές με βοήθησαν πάρα πολύ τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που έκανα με τον παγκοσμίου φήμης κλινικό ψυχίατρο Brian Weiss ο οποίος είναι αυτός που έκανε γνωστή στο δυτικό κόσμο την θεραπεία μέσω αναδρομών σε προηγούμενες ζωές.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεκαθαρίσουν μέσα τους οποιοδήποτε βαθειά ριζωμένο θέμα μπορεί να έχουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τρόπο ζωής θέλετε με το υπέροχο μυαλό σας. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Οι συνεδρίες Υπνοθεραπείας γίνονται με ειλικρινή και γεμάτη αγάπη επιθυμία μου να βοηθήσω και να είμαι δίπλα σας στο πρόβλημα σας. Κάθε προσέγγιση είναι προσαρμοσμένη στο κάθε άτομο γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί – κάνοντας κάθε συνεδρία δημιουργική, ευχάριστη και μοναδική.

Πιστεύω σε έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης ο οποίος ξεκινάει με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή και όλοι μας έχουμε την ικανότητα, με την σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ένα στάδιο να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από περιορισμένες και παγιωμένες πεποιθήσεις, συναισθήματα και συμπεριφορές για να κατανοήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Clinical NLP Practitioner

Hypnotherapy Practioner Diploma

Diploma in Clinical Hypnotherapy

National Council of Hypnotherapy Certificate

Certificate in Clinical Hypnosis

General Hypnotherapy Register Certificate

Hypnotherapy Practitioner Diploma NCFE

Earth Regression Therapy College – Regression Therapy