Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, και κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος
Δεκεμβρίου, ξεκινάει καινούργιο τμήμα ομαδικών συνεδριών Κλινικής Υπνοθεραπείας σε εβδομαδιαία βάση.

Από τις 2 Οκτώβρη και κάθε Τετάρτη στις 19:30 – 21:00

Στόχος των ομαδικών συνεδριών είναι να σάς βοηθήσει να εντοπίσετε, αλλά και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, τα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας (όπως: άγχος, φοβίες, διαταραχές ύπνου, υγιή όρια και αγάπη εαυτού, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, έλεγχος σωματικού βάρους, διακοπή καπνίσματος κ.ά.), ώστε να γίνεστε συνεχώς περισσότερο συνειδητοποιημένοι και χαρούμενοι!

Κόστος: 50€ + ΦΠΑ το μήνα

  • Η πληρωμή γίνεται στην αρχή κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@hypnotherapythessaloniki.gr ή στο τηλέφωνο 2310 581 038.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των συνεδριών, η ομάδα δεν θα ξεπερνάει τα 10 άτομα.

Κλινικός Υπνοθεραπευτής: Ευάγγελος Δαφόπουλος


Ο Ευάγγελος Δαφόπουλος έχει αναγνωρισμένες σπουδές και πιστοποίηση από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London (SICH). Είναι μέλος του National Council for Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register(GHR) και ιδρυτής του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας – Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού & Εναλλακτικών Θεραπειών, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία & Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός είναι μια ακίνδυνη, κλινική, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει στη συνειδητή εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Διδάσκεται σε ιατρικές σχολές στο εξωτερικό για να θεραπεύσει ψυχοσωματικά και ιατρικά προβλήματα και εφαρμόζεται ως θεραπεία, με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου